Kuvendi sot bën shqyrtimin e dytë të Buxhetit 2017

Kuvendi sot bën shqyrtimin e dytë të Buxhetit 2017

31 tetor 2017 08:01

Kuvendi i Kosovës sot mban seancën plenare, ku do të bëhet shqyrtimi i dytë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2017.

Javën e kaluar Kuvendi e ka miratuar në lexim të parë Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Buxhetit 2017.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme