Emërohen edhe dy zëvendësministra në Qeverinë Haradinaj

Emërohen edhe dy zëvendësministra në Qeverinë Haradinaj

25 tetor 2017 15:58

Kryeministri i Kosovës gjatë ditës së sotme ka emëruar edhe dy zëvendësministra të rinj në Qeverinë e Kosovës.

Bëhet fjalë për Ministrinë e Punëve të Jashtme, në të cilën zëvendësministra do jenë Besnik Hoti nga Nisma për Kosovën dhe Anton Berisha nga AAK-ja.

Që të dy do jenë përgjegjës për mbështetjen e aktiviteteve dhe përgjegjës në menaxhim të aktiviteteve në ministri.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme