Ymeri: Rishikimi i buxhetit për qëllime të propagandës

Ymeri: Rishikimi i buxhetit për qëllime të propagandës

25 tetor 2017 15:53

Seanca e Kuvendit të Kosovës po vazhdon me debatin për rishikimin e buxhetit të Kosovës, ku opozita tha se ky rishikim po bëhet për qëllime propagandistike.

Kryetari i VV-së, Visar Ymeri ka thënë se në Kosovë ka vetëm shkurtime dhe shkurtimet vetëm e shkurtojnë dhe e cungojnë mirëqenien dhe e rrudhin mirëqenien, raporton kp.

“Kur është miratuar buxheti po shihet që ka qenë i fryrë në rasti e të hyrave, pra ka qenë mashtrim por edhe tash kur po rishikohet po bëhet për qëllime të propagandës dhe po trajnohet si para gjepi nga kryeministri, kjo është politika e tuxharit problematik”, ka thënë ai.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme