“FSK dhe Partnerët” vizituan Batalionin e Parë të Reagimit të Shpejtë të FSK-së në Gjilan

“FSK dhe Partnerët” vizituan Batalionin e Parë të Reagimit të Shpejtë të FSK-së në Gjilan

24 tetor 2017 15:28

Batalioni i Parë i Reagimit të Shpejtë i Forcës së Sigurisë së Kosovës ishte nikoqir i ushtarakëve, diplomatëve ushtarakë të shteteve partnere të FSK-së, pjesëmarrës të konferencës dyditore “FSK dhe Partnerët”.

Në takimin e organizuar për nder të atasheve ushtarakë të shteteve mike të Kosovës, me të cilat FSK-ja ka marrëveshje dypalëshe, një fjalë rasti e mbajti kolonel Xhevahir Geci, i cili i njoftoi ushtarakët e lartë ndërkombëtarë mbi misionin, detyrat dhe aktivitetet e brigadës që ai komandon.

Më pas, major Berat Shala i njoftoi mysafirët më në hollësi lidhur me misionin, detyrat dhe aktivitetet e Batalionit të Parë të Reagimit të Shpejtë, profesionalizimin, shkollimet, trajnimet, stërvitjet, operacionet si dhe rezultatet e pjesëtarëve, brenda dhe jashtë vendit, si ato individuale po ashtu dhe grupore, të këtij batalioni.

Në përmbyllje të kësaj konference, atashetë ushtarakë të shteteve mike të akredituar në Republikën e Kosovës dhe në shtetet e rajonit, patën mundësi të njihen nga afër edhe me disa nga aktivitetet kryesore të BRSH-së, të kësaj njësie elitë të FSK-së.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme