Vendet që mbesin pa rrymë në ditët në vazhdim

Vendet që mbesin pa rrymë në ditët në vazhdim

23 tetor 2017 16:38

Prishtinë

Më 28.10.2017 dhe 29.10.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Llausha (Kodi:14000013) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Dobërdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafove: Bajqinë/Sogojevët 14000012 230, - Bajqinë/ Gjatovitë 14000012 144,- Bajqinë/Mulliri 14000012 146.

2.

Më 28.10.2017 dhe 29.10.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafove: - Bajqinë/Sogojevët 14000012 230, - Bajqinë/Gjatovitë 14000012 144,- Bajqinë/Mulliri 14000012 146.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 25.10.2017 në NS 35/10 kV Besia do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Lluzhani (Kodi:10013011) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prugovci-1(te Villa Natyra, Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli e Tenezhdollin, Kazerma e FSK në Vranidoll.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 25.10.2017 në NS 35/10 kV Besia do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Prugovci (Kodi:10013012) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 25.10.2017 në NS 35/10 kV Besia do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Besi Pompat (Kodi:10013013) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Besi-Pompat.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 25.10.2017 në NS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Plemetini(Kodi:15019003) prej orës 10:30 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotinë, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

2.

Më 25.10.2017 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefci 1 dhe 2, Burica, Gllamniku dhe Llapashtica e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

3.

Më 25.10.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Mikro 3 (Kodi: 10011016) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ulpiana (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

4.

Më 25.10.2017 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ben-af (Kodi: 10011017) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bena-af, një pjesë e Bregut të Diellit dhe qendra tregtare.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 25.10.2017 në TS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Zhupa (kodi: 31000026) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manastericë, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornja- sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, hotel Sharri, TS Sat styro, TS Shpia e bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajçiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

2.

Më 24.10.2017 në TS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Radesha (kodi: 30037006) prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 25.10.2017 në TS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Korisha (kodi: 31000010) prej orës 10:30 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 25.10.2017 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Lp 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni një pjesë, Gllaviqicë, Kërstovc, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i rrjetit.

2.

Më 24.10.2017 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Lp 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni- nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovc, Leshan, Klinqin, Sverkë e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave dhe lidhja e kabllove.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 25.10.2017 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

· Lp 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 09:00-12:00 deri në orën 15:00:18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TSB se re për projektin “Zgjerimi dhe Perforcimi I Rrjetit 2017“, LOT 7 Gjakova

2.

Më 25.10.2017 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

· LP 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 09:00-12:00 deri në orën 15:00:18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja është e nevojshme për lidhjen e transformatorëve në rrjetin e ri dhe lidhjen e daljeve te reja nga.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 25.10.2017 në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

· LP 10 kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri i Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë 1.2 km.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 25.10.2017 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

· LP 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006) prej orës 10:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi i LP 10 kV (ndërrimi i izolatorëve, shtyllave, përçuesve).

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 25.10.2017 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qyteti (Kodi: 40000001) prej orës 09:30 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti (nje pjese), Rr. Rexhep Bislimi, Rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria, Grupi i Bizneseve

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave, pastrim trase.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 25.10.2017 në TS 110/10(20)kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Martiraj (Kodi:73000009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishtë dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 25.10.2017 në NS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Mogillë, Kabashë, Rafshinë, Bozovik, Shoshar dhe Debelldejë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme