Vllahiu i dëshpëruar me gjendjen në Tregun madh

Vllahiu i dëshpëruar me gjendjen në Tregun madh

19 tetor 2017 12:20

Kandidati për kryetar të Prishtinës, Arbër Vllahiu, ka vizituar Tregun e madh. Pas vizitës të asaj pjese të qytetit të Prishtinës, Vllahiu u nda tejet i dëshpëruar me kushtet e punës, transmeton Koha.net.

Këtë dëshpërim ai e ka shfaqur në Facebook:

“Dështimet në Prishtinë në ofrimin e shërbimeve cilësore për qytetarin sikur janë bërë vlera të qeverive komunale. Tregjet në Prishtinë janë në gjendje të mjerueshme siç është tregu i madh i qytetit. Një gjendje e paqartë pronësore, probleme me infrastrukturën. Zgjidhje për këto çështje, përfshirë edhe përmirësimin e kushteve të punës dhe të jetesës. Infrastrukturë më të mirë, vend parkingje. Rehabilitim të plotë të tregut në Prishtinë. Revitalizim të tregjeve në gjithë qytetin, shtrirje të tregjeve të reja posaçërisht ndërtimin e një tregu për prodhuesit vendor mbi Kodrën e Trimave për të lidhur zonat e Gollakut dhe fshatrat e tjera të Prishtinës. #PërPrishtinën50”

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme