KQZ akrediton edhe 824 vëzhgues

KQZ akrediton edhe 824 vëzhgues

18 tetor 2017 14:39

Komisioni Qendror Zgjedhor ka akredituar edhe grupin e shtatë të vëzhguesve i cili përfshinë gjithsej 22 organizata dhe 824 vëzhgues për zgjedhjet lokale të 22 tetorit.

Nga sekretariati i KQZ-së, Enis Halimi, se materiali zgjedhor ka arritur në depot e tyre ndërsa materiali zgjedhor i cili nuk është i ndjeshëm është shpërndarë edhe në disa qendra të vendvotimeve.

Ai po ashtu bëri të ditur se rreth 17 mijë komisionerë janë trajnuar gjatë kësaj periudhe, raporton KP.

Në këtë mbledhje u diskutua edhe për gjobat e PZAP-së ndaj subjekteve politike që kanë përfshirë fëmijët në tubime zgjedhore ku u tha se duhet të bëhen disa shpjegime pasi që kjo është e pakuptimtë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme