Abdixhiku tregon pse LDK votoi kundër rishikimit buxhetor

Abdixhiku tregon pse LDK votoi kundër rishikimit buxhetor

17 tetor 2017 16:56

Deputeti i LDK-së dhe kryesuesi i Komisionitr për Buxhet dhe Financa ka treguar pse anëtarët e këtij Kimisioni nga LDK kanë votuar kundër rishikim it buxhetor.

Arsyet për mosvotim a i ka pulbikura në Facebook:

“Sot në Komisionin për Buxhet dhe Financa, të cilin e kryesoj, trajtuam rishikimin buxhetor. LDK votoj kundër sepse:

- Buxheti heqë fondet e sigurimeve shëndetësore.
- Zvogëlon investimet kapitale nëpër Kosovë.
- Rritë benefitet për veteranë, numri i të cilëve po shtohet edhe sot.

Një buxhet që merr prej shëndetësisë e u jep listave fallce prej militantësh - gjoja veteranë - nuk është buxhet i gjithë qytetarëve të Republikës. Prandaj dhe jam kundër.

Fatkeqësisht këtë ligj, pas dy orë diskutimesh s'arritëm ta ndalojmë për shkak të votave të pozitës”.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme