MASHT-i synon që më 2018 të nisë vlerësimi i performancës së mësimdhënësve

MASHT-i synon që më 2018 të nisë vlerësimi i performancës së mësimdhënësve

17 tetor 2017 06:32

Vlerësimi i performancës së mësimdhënësve nuk është realizuar asnjëherë, ndonëse ky proces është rregulluar me udhëzim administrativ që nga viti 2013.

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) premton që ky vlerësim të nisë tek vitin e ardhshëm, shkruan sot Koha Ditore.

Një ndër arsyet e mosrealizimit konsiderohet të jetë numri i vogël i inspektorëve. MASHT-i paralajmëron shtimin e numrit të tyre.

Drejtori i Inspektimit të arsimit në MASHT, Dëfrim Gashi, ka deklaruar për gazetën se vlerësimi i performancës së mësimdhënësve dhe vlerësimi i jashtëm i shkollës nga Inspektorati i Arsimit pritet të fillojnë nga viti 2018. Ai ka thënë për gazetën se janë në fazën e përgatitjes dhe avancimit së inspektorëve të arsimit... (më gjerësisht lexoni sot në “Koha Ditore”)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme