Vendet që do të mbesin pa rrymë

Vendet që do të mbesin pa rrymë

12 tetor 2017 16:48

KEDS-i përmes një kumtese për media ka njoftuar për vendet që do të mbesin pa rrymë, transmeton Koha.net.

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 14.10.2017 në Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkabaj prej orës 11:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq nje pjese, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10kV.

Më 16.10.2017 në Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vasileva prej orës 11:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10kV.

Më 16.10.2017 në TC Kosova A do të ndërprehet:

Lp 35kV TC Kosova A-Drenas prej orës 10:00 deri në orën 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Soliterat,Posta,Te shtëpia e shëndetit,Muratori 2000, Kullla com,Shtëpiza 2(Rukolli), Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët), Drenas (një pjesë) dhe Qendra Zejtare Lokalet, Shtrubullovë,, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri, Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki, Llukovci, Pokleku,Vasileva,Sefë Hasi-Ferma e lopëve,Rexhep Cërrvadiku, Poklek i ri, Korretica e ulet, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Gllobari, Vërboci,Tërsteniku,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci, Shkolla e mesme,Korotica,Sankovci,FushticaFlorim Kurrumeli Gllanaselle. Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani, Gurthyesi kalaja e Drenicës.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases ne Lp 35 kV.

Më 16.10.2017 në Prishtina III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteza Pejton 2 prej orës 11:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteza Pejton 2, Shkolla fillore Faik Konica, Hajvalia, Kolonia Ramiz Sadiku, Edith Durham 2 dhe Faik Konica 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Më 16.10.2017 në Prishtina III do të ndërprehet:

Dalja 10 Përparimi prej orës 12:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zona industriale Fushë- Kosovë, Tregu me shumicë, KFOR-i hungarez, Spitali Medikus dhe Betonjerka.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Më 16.10.2017 në Prishtina III do të ndërprehet:

Dalja Radio Kosova prej orës 13:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Radio Kosova, TVK 2, Bankosi- Qeveria, Kuvendi, Ipeshkvia e Kosovës, Nazim Gafurri dhe Enti Statistikor.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Më 16.10.2017 në Prishtina III do të ndërprehet:

Dalja Fakulteti Filozofik prej orës 14:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fakulteti Filozofik 2, Rektorati, Fakulteti Ekonomik 1, Fakulteti Ekonomik 2, Sylejman Vokshi 1, Sylejman Vokshi 2 dhe Sylejman Vokshi 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Prizren

Më 14.10.2017 në Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja Velezha prej orës 10:00 deri në ora 14:30.

kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion Velezha.

Më 14.10.2017 në Theranda do të ndërprehet:

Dalja Mushtishti prej orës 11:00 deri ne ora 14:00.

kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: – Ngritja e shtyllave të TM në Dubravë- projekti TS Dubrava 6.

Më 14.10.2017 në HC Dikanca do të ndërprehet:

Dalja Brodi prej orës 10:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Brod dhe bizneset: N.P.T "Kuk Comerc"(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikancë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Më 16.10.2017 në Dragash do të ndërprehet:

Dalja Restelica prej orës 10:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Më 16.10.2017 në Theranda do të ketë ndërprerje totale prej orës 11:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra Zejtare II, rrugët: Skënderbeu, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Uinston Çerçili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura, Reshtani, Theranda (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1 dhe Reshtani 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjeve rele në hyrjen 35kV dhe trafofushat 35kV dhe 10kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 14.10.2017 në Theranda do të ndërprehet:

Dalja Gjinovci prej orës 08:00 deri ne ora 09:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Topliqan, Gjinoc, Sallagrazhdë, Grejkoc, Gelacë dhe bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, "Graniti"Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit, sipas projektit ,,Zgjerim i rrjetit 2017 " Lot 10.

Më 15.10.2017 në Prizren IV do të ndërprehet:

Dalja Bajram Curri prej orës 10:00 deri në ora 13:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Woker. Afariste:"Afioni", Etem-Trade", "EULEX", "Kuk-Komerc", "Sharri Beton" dhe "Sharri Pllast”.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e përçuesve të tensionit të lartë për furnizimin e KFOR-i Turk.

Mitrovicë

Më 14.10.2017 në Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja Qirezi prej orës 10:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godancë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave të rrjetit me tension 10kV.

Më 15.10.2017 në Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja Shala prej orës 10:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

Më 15.10.2017 në Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja Ibër lepenci prej orës 09:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu, Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

Më 16.10.2017 në Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Stacioni Hekurudhor prej orës 10:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashtica, Pantina, Bukoshi, Taraxha, Liqej, Balinca, Oshlani, Duboci, Galica, Beçiqi dhe Brusniku.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Pejë

Më 16.10.2017 në Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku prej orës 10:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i rrjetit, ndërrimi i izolatorëve.

Gjakovë

Më 14.10.2017 në Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raq- Moglicë prej orës 16:00 deri në orën 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica dhe fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i tokëzimeve të shtyllave të tensionit të lartë.

Më 16.10.2017 në Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci prej orës 10:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi i LP 10 kV (ndërrimi i izolatorëve, shtyllave, përçuesve dhe pastrimi i trasesë).

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 15.10.2017 në Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr 26 prej orës 11:00 deri në orën 13:00.

Dalja 10 kV Nr 27 prej orës 11:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Uashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut, Yll Morina, Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica, Spitali Regjional i Gjakovës dhe 4 konsumatorët komercialë – biznese dhe fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndarësit të dëmtuar në daljen 10 kV Gjakova 1.

Ferizaj

Më 14 dhe 15.10.2017do të ndërprehet NS 10/0.4kV Fatmiri(Kodi:40042003041 ) i cili furnizohet nga Dalja 10kV Jezerci(Kodi: 40042003 ) (NS 35/10 kV Ferizaj III) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 si dhe nga ora 14:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini dhe Murat Murati.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në TS 10/0.4kV Fatmiri.

Më 14.10.2017 në Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Maksiti prej orës 12:00 deri në orën 14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Fabrika Maksiti Putz.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë, ndërrimi i shtyllave të TM.

Më 14.10.2017 në Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Doganaj prej orës 09:00 deri në orën 10:00.

kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Doganaj, Zaskok, Pleshinë e Ulët dhe e Epërme, Dubravë dhe Fabrika e ujit Pleshine.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave të TM.

Më 14.10.2017 në Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rexhep Bislimi prej orës 10:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Rexhep Bislimi, Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit dhe Kisha Katolike.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos për kompleksin banesor.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 14.10.2017në Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenica prej orës 10:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezezit ( Leletiqit), Mirena, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoci Baincë, Shala dhe Krojmiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i shtyllave.

Më 15 dhe 16.10.2017 në Komoran do të ndërprehet një pjesë e Daljes 10kV Drenica prej orës 08:00 deri në ora 11:00, si dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kishnareka dhe Nekovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave.

Më 16.10.2017 në Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi Shtërrpca 2 prej orës 10:00 deri në orën 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Qendra e Shtërpcës.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave të TM.

Gjilan

Më 14.10.2017 në Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kllokoti prej orës 09:00 deri në orën 12:00 si dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00.

kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kllokoti, Radivojca, Budrika, Remniku dhe Skifteraj.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në kuadër të projektit LOT 11 2017, nënprojekti Kllokot.

Më 16.10.2017 në Gjilan III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Përlepnica prej orës 11:00 deri në orën 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Përlepnica ( Progres, Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafeneja Bunar, Evropa, Sera) T.S. Privat Kmetovc (Kabi, Planeti, Kamenolom), T.S Repetitor, Kmetovci, Përlepnica, Kosaca dhe Silova – Muhaxheri.

Më 14.10.2017 në NS 110/35/10 kV Gjilan III do të ndërprehet:

LP 35 kV Artana prej orës 11:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolonija e Vjetër, Kolonija e Minatorëve, Tullari, Jasenoviku, Qeranovik, Bostoni, Turiqevci, Vllasalia, Izvori, Koznica, Svarqaku, Prekoci, Manishinca, Zebinca, Vuqaku, Llabjani, Llajshevci, Dragovci, Kukavica, Gulmivoda, Bunjakët dhe Miniera 6 kV.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme