Miratohet Marrëveshja që i sjell Kosovës mbi 70 milionë euro Foto: Ilustrim

Miratohet Marrëveshja që i sjell Kosovës mbi 70 milionë euro

04 tetor 2017 11:06

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Marrëveshjen IPA 2016 që i sjell Kosovës mbi 70 milionë euro.

Marrëveshjen e kanë votuar të gjithë deputetët në sallë, dhe nuk kishte asnjë abstenim. 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme