Dëbora e parë në Kukës

Dëbora e parë në Kukës

22 shtator 2017 13:16

Në Kukës dimri ka trokitur më herët duke zbardhur majat e maleve.

Pas tre ditesh me shi dhe ulje të temperaturave, maja e Gjalicës është zbardhur këtë të premte.

Rënia e dëborës së parë sinjalizon banorët për t’u bërë gati për stinën e ftohtë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme