4 gjërat që ndoshta nuk i dini për Super VIVA-n Artikull i sponsorizuar

4 gjërat që ndoshta nuk i dini për Super VIVA-n

21 shtator 2017 11:49

Ushqimi i shëndetshëm mund të duket i shtrenjtë, veçanërisht nëse jeni duke blerë diku ku gjërat ushqimore nuk i kanë prioritet, por për fat të mirë ka vende si Super VIVA që ofrojnë ushqime të freskëta dhe organike me çmimet më të lira për buxhetin tuaj.

Zinxhiri i supermarketeve filloi në Kosovë me një supermarket, por tani ka 20 dyqane në Kosovë dhe po vazhdon të zgjerohet me shpejtësi. Njerëzit i duan çmimet e ulëta në Super VIVA, por nuk është e vështirë të pyesësh se si ata janë në gjendje të shesin ushqim të shëndetshëm me cilësi të lartë , dhe çmime super të lira, çdo ditë.

Nëse nuk jeni shumë të njohur me këtë rrjet të supermarketeve ushqimore, ju lutem lexoni këto shtatë gjëra që ndoshta nuk i dinit për Super VIVA-n, dhe disa prej të cilave patjetër ndihmojnë të mbajnë çmimet super lirë, çdo ditë.

Efekti Super VIVA

Fokusi maniak i Super VIVA-s ndaj çmimeve të lira ka pasur efektet në uljen e çmimeve në qytetet ku është Super VIVA. Një hulumtim i bërë tregon se çmimet e produkteve në supermarketet tjera të mëdha janë më të ulëta kur është afër një Super VIVA.

Image

Super lirë, Super kualitet, Super stil.

Super VIVA është supermarketi i vetëm në Kosovë që arrin të sjellë dhe ta mbajë stilin që ju bën të ndiheni krenarë me blerjet tuaja dhe me çmimet super të lira. Por të gjithë pyesin se si ka mundësi që të ketë super stil, super kualitet dhe super çmime?, Ne i kemi shpjeguar arsyet se si arrijmë t’i mbajmë çmimet super të lira me produktet super kualitet. Kliko KËTU për t’i parë.

Image

Bezdisja me reklama televizive

Një risi tjetër është veçanërisht e mirëpritur. Ndryshe nga supermarketet e tjera më të mëdha që janë jashtëzakonisht të bezdisshme me reklamat e tyre televizive, Super VIVA-n besojmë se nuk ju kujtohet kur e keni parë me reklamë në TV. Super VIVA nuk reklamon në TV, thjesht jo tmerrësisht shumë. Sepse ne kemi vetëm një motiv dhe një shpallje: "Çmime Super të lira, me Super kualitet, dhe Super stil.”

Mirëpo te gjitha ofertat me zbritje mund t'i gjeni ne fletushken online duke klikuar KËTU

Super VIVA ka standarde shumë të larta për produktet që i shesin.

Image

Super VIVA ka standarde të larta në produktet që shiten. Përzgjedhja e produkteve bëhet nga një ekip i veçantë, të cilët kujdesen që cilësia e mallrave të jetë më e mira në treg, duke ofruar brendet më të mira botërore, e posaçërisht kujdes shumë i veçantë u kushtohet produkteve të freskëta si : Delikatesës, sektorit të pemëve dhe perimeve, produkteve të shëndetshme, etj.

[Artikull i sponsorizuar nga Super Viva]

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme