Haradinaj premton zgjidhje të problemeve për komunitetet jo shumicë

Haradinaj premton zgjidhje të problemeve për komunitetet jo shumicë

13 shtator 2017 19:55

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj priti sot përfaqësuesit e komuniteteve joshumicë, Danush Ademi nga Partia Demokratike e Ashkanlive të Kosovës (PDAK) dhe Albert Kinolli nga Partia Rome e Bashkuar e Kosovës (PREBK).

Përfaqësuesit e këtyre komuniteteve, njëherësh deputet të Kuvendit të Kosovës e përgëzuan Haradinaj për detyrën e re dhe i premtuan bashkëpunim të ngushtë në përmbushjen e agjendës shtetërore.

Haradinaj u tha atyre se do t’i shohë kërkesat dhe problemet me të cilat ballafaqohen këto komunitete dhe bashkërisht do të gjenden zgjidhjet adekuate. “Nuk do të jeni vetëm, do të punojmë bashkë”, u premtoi atyre kryeministri Haradinaj.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme