Qeveria shkarkon Komisionin shtetëror për demarkacion Foto: Koha

Qeveria shkarkon Komisionin shtetëror për demarkacion

11 shtator 2017 18:57

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e parë të mbajtur, ka shkarkuar Komisionin shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror.

Shkarkimi i komisionit u bë pa asnjë votë kundër dhe me vetëm dy abstenime.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme