Lista e plotë sipas renditjes të subjekteve politike në Zgjedhjeve Lokale 2017

Lista e plotë sipas renditjes të subjekteve politike në Zgjedhjeve Lokale 2017

11 shtator 2017 12:29

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizoi ceremoninë e tërheqjes së shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotimin e Zgjedhjeve Lokale, të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017, transmeton Koha.net.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar subjektet politike garuese që do të marrin pjesë në Zgjedhjet Lokale. Gjithsej janë 91 Subjekte Politike, prej tyre 1 koalicion, 35 parti pPolitike; 30 iniciativa qytetare dhe 25 kandidatë të pavarur (për kryetarë komunash apo për kuvende komunalet Kosovës).

Më poshtë radhitja e të gjitha subjekteve politike:

 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme