Të hënën LA-VV mbledhin votat për seancë të jashtëzakonshme

Të hënën LA-VV mbledhin votat për seancë të jashtëzakonshme

09 shtator 2017 20:20

KTV ka raportuar se Lëvizja vetëvendosje LDK-ja dhe Alternativa kanë vendosur që ditën e hënë të mbledhin nënshkrimet për seancë të jashtëzakonshme.

Pas lëshimit të sallës nga VV-LA kur Ramush Haradinaj doli para deputetëve që të propozojë përbërjen e Qeverisë, Avdullah Hoti nga LA, njoftoi se do të mbledhin nënshkrime për seancë të jashtëzakonshme.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme