Çka po ndikon në largimin e qytetarëve nga Kosova

Çka po ndikon në largimin e qytetarëve nga Kosova

06 shtator 2017 19:16

Mungesa e mundësive për të rinjtë në Kosovë dhe pagat shumë të ulëta, janë disa nga arsyet që qytetarët thonë se po i shtyjnë ta lëshojnë vendin në kërkim të një jete më të mirë, raporton KTV.

Kështu thonë qytetarët që jetojnë në kushte të vështira dhe njohës të çështjeve ekonomike.

Akuzojnë krerët e vendit se kanë keq-qeverisur në vazhdimësi, duke ua humbur shpresat tërësisht.

Organizatat që merren me çështjet ekonomike në Kosovë thonë se pagat shumë të ulëta kanë ndikuar shumë në ikjen e qytetarëve drejt vendeve evropiane.

KTV-ja ka raportuar për nisjen e qytetarëve me autobusë drejt Beogradit, për të kaluar pastaj në vendet e Bashkimit Evropian.

Policia e Kosovës tha se nuk bëhet fjalë për ikje nga vendi, por dëshmitë e qytetarëve e thonë të kundërtën.


Çka po ndikon në largimin e qytetarëve nga Kosova by kohanet

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

LIND13/09/2017 15:45

FRIKA...?!

Shto koment

Të ngjashme