Arbëri

Begaj: Kosova nuk mund të mungojë në asnjë takim ndërkombëtar

Presidenti i Shqiperise, Bajram Begaj
 

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj, sërish e ka përsëritur se çështja e Kosovës është prioritet për shtetin shqiptar në takimet ndërkombëtare.

Begaj ka kërkuar që situata e Kosovës të zgjidhet duke respektuar marrëveshjet e Brukseli dhe duke zbatuar anekset e marrëveshjes së Ohrit.