Të hënën vazhdimi i seancës konstitutive të Kuvendit

Të hënën vazhdimi i seancës konstitutive të Kuvendit

10 August 2017 13:01

Vazhdimi i seancës së Kuvendit është caktuar për të hënën në orën 10, ka mësuar KTV-ja nga burime brenda Kuvendit.

Ftesa pritet t'u dërgohet gjatë ditës deputetëve të Kuvendit.

Kështu, nuk do të ketë më takime konsultuese si ato të kaluarat të kërkuara nga PAN-i.

Televizioni ka mësuar se Mikullovci nuk do të thërras më të tilla takime por vetëm vazhdimin e seancës me qëllim që aty të shkoj edhe PAN-i.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Ramiz Bujupi11/08/2017 09:31

Mos vazhdoni asgje sepse ju treguat kapacitete tuaja,etja juaj per pushtet eshte e pashfrenuar dhe nuk mereni vesh dot me metoda demokratike dhe transparente. Hapi tjeter eshte perseritja e zgjedhjeve dhe kjo eshte mundesia e fundit e juaja per nje zgjidhje duke u referuar balancit te votave. Nese perseritet pak a shume kjo gjendje, ahere beni nje vetperjashtim kolektiv nga politika dhe meruni me diqka tjeter duke mos mbajte peng te gjithe banoret e Kosoves. Nuk eshte fundi i botes nese nuk jeni Ju ne Kuvendin e Kosoves.

Shto koment

Të ngjashme