Arbëri

Të hënën nis gjysmëvjetori i dytë për nivelet e arsimit parauniversitar

 

Pas pushimit dimëror që zgjati një javë, të hënën do të fillohë mësimi në të gjitha nivelet e arsimit parauniversitar.

Kështu pati vendosur Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit në plotësimet që i kishte bërë në kalendarin të vitit shkollor 2022/23.