Arbëri

AGK-ja kërkon proces të ri për zgjedhjen e drejtorit të televizionit të RTK-së

 

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka kërkuar proces të ri rekrutimi për zgjedhjen e drejtorit të televizionit të transmetuesit publik, RTK, mes dyshimeve se emërimi i Rilind Gërvallës në këtë pozitë është politik.

Sipas AGK-së, zgjedhja e Gërvallës, që konsiderohet mbështetës i Lëvizjes Vetëvendosje, përbën konflikt interesi dhe cenon rëndë pavarësinë e transmetuesit publik.