Arbëri

Nënshkruhet udhëzimi administrativ për dokumentacion shkollor në arsimin parauniversitar

Arberie Nagavci
 

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka njoftuar se ka nënshkruar urdhër administrativ për dokumentacionin shkollor për arsimin parauniversitar.

Nagavci në një postim në Facebook, ka thënë se me këtë udhëzim po krijohet bazë për digjitalizimin e dokumentacionit pedagogjik.