Hasan Shala: Nuk jam më kryetar i Gjykatës së Apelit

Hasan Shala: Nuk jam më kryetar i Gjykatës së Apelit

17 korrik 2017 15:17

Me një deklaratë për medie, Hasan Shala, kryetar i deritashëm i Gjykatës së Apelit, ka njoftuar opinioni se që nga sot nuk është më kryetar i kësaj Gjykate, transmeton Koha.net.

Ky është teksti i deklaratës së Shalës:

“Njoftoj se në përputhje me Aktgjykimin e Gjykatës Kushtetuese KI-55/2017, nga sot, me 17.07.2017, nuk jam kryetar i Gjykatës së Apelit.

Falënderoj gjyqtarët e Gjykatës se Apelit, stafin administrativ, institucionet kushtetuese më te cilat kemi pasur bashkëpunim, donatorët, organizatat jo qeveritare dhe mediet për bashkëpunimin e shkëlqyer, gjatë këtyre 6 muajve.

Pres që KGJK-ja, shumë shpejtë t’i kryej obligimet e veta në raport me aktgjykimin e Gjykatës Kushtetuese dhe ne të vazhdojmë me synimet tona të përbashkëta, për një gjyqësor, të pavarur dhe të paanshëm, efikas, transparent, të besueshëm dhe llogaridhënës”.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme