Arbëri

Studentët i konsiderojnë të pamjaftueshme 100 euro nga shteti

studentet, qeveria, UP, 100 euro
 

Ndonëse e kanë mirëpritur vendimin e Qeverisë për ndarjen e 100 eurove për muajin prill, përfaqësuesit e studentëve ka thënë se një shumë e tillë nuk është e mjaftueshme për t’i mbuluar të gjitha shpenzimet pas ngritjes enorme të çmimeve.

Lirie Murati, studente në Fakultetin Teknik, ka thënë se shpreson që këto ndihma nuk do të ndalen. Ajo tregon se një shumë e tillë do t’i duhet vetëm për literaturë dhe shpenzime teknologjike, pasi në drejtimin që ajo ndjek, nuk ka infrastrukturë për praktikë në hapësirën e Fakultetit.