Avdyli: LDK-ja duhet të reflektojë për humbjet

Avdyli: LDK-ja duhet të reflektojë për humbjet

14 July 2017 23:55

Deputeti i zgjedhur i LDK-së, Haxhi Avdyli në Interaktiv të KTV-së ka thënë se partia e tij duhet të reflektojë pas rezultateve jo të mira në zgjedhjet e fundit.

Ai ka thënë se LDK-së i ka kushtuar mjaft shumë koalicioni me PDK-në, por ka theksuar se në bazë të numrave LDK-ja është humbësja më e vogël, përkundër që doli si partia e tretë në vend.

“LDK-në e kanë dëmtuar disa gjëra. Duhet të jemi autokritik, kemi qenë kundër koalicionit, dhe votuesi jonë ka pasur një zhgënjim, përkundër listët së mirë që kemi pasur. Në bazë të numrit ne jemi humbësit më të vegjël. E vërtetë është që jemi parti e tretë, por jemi shumë afër me VV-në, edhe pse me këtë nuk duhet të jemi të kënaqur. Përgjegjësia këtu duhet të kërkohet nga të gjithë”, ka thënë Avdyli.

Ai më tutje ka shtuar se, “kemi rënie prej 1 mijë e diçka votave në Prizren, por kemi ruajtur numrin e votave, dhe si degë nuk kemi humbur shumë shumë vota. Duhet të marrim përgjegjësitë, dhe kjo duhet të niset nga maja, që merr edhe meritat. Do të jem ithtar i reformave partiake, pasi demokracia fillon nga aty”.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme