Ilazi propozon bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit

28 shkurt 2017 21:17

Qasja “ përjashtuese se të gjithë nuk mund të bëhemi filozofë” thotë kryetarja e shoqatës së filozofëve, njëherësh shefe e kabinetit në departamentin e Filozofisë, Hasnie Ilazi nuk funksionon.

“Në vend se të thonë në rregull shumica e punës është kryer, a nuk është mirë, po ndalemi aty”, ka thënë ajo për “Rubikon” të KTV-së.

Ilazi theksoi se nëse bashkërisht fillojnë të punojnë edhe tani pasojat janë më të vogla.

Mirëpo, sipas saj, Ministria e Arsimit synojnë të vazhdojnë të vetëm dhe pa bashkëpunim.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme