Profesori që mbeti pa punë si pasojë e reformave të reja

Profesori që mbeti pa punë si pasojë e reformave të reja

28 shkurt 2017 20:33

Razim Shaqiri, ish profesor i lëndës së filozofisë në gjimnazin e Ferizajit ka mbetur pa punë si pasojë e aplikimit të pilot projektit për heqjen dhe reduktimin e lëndëve të shkencave sociale nëpër shkolla.

Shaqiri në “Rubikon” të KTV-së ka treguar se i është drejtuar Ministrisë së Arsimit me një letër duke kërkuar që këto lëndë t’i bën pjesë bazë të kurrikulës.

“Ne nuk kemi marrë kurrfarë përgjigje, as negative e as pozitive. Kjo është një shenjë shumë e keqe”, ka thënë ai .

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme