Osmani tregon për bonuset që thotë se menaxhmenti i KEK-ut ia ndau vetes

19 qershor 2017 21:12

Rafet Osmani, kryetar i Sindikatës së re të punëtorëve të KEK-ut ka thënë në “Puls” të KTV-së se ka pyetur për bonuset që sipas tij menaxhmenti i KEK-ut ka ndarë për vete.

“Sipas disa informatave që kam drejtori menaxhues i ka marrë 7 mijë euro bonus, drejtori i financave 5 mijë euro bonos. Ndërsa i kanë dhënë të drejtë edhe njerëzve në sektorin e vet mjete shtesë, sekretari i KEK-ut i ka marrë 1500 euro bonus. Kryetari Bordit i ka marrë 5 mijë euro bonus dhe anëtarët e Bordit i kanë marrë nga 4 mijë euro bonos”, ka thënë Osmani.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme