Arbëri

Kompanitë e mbeturinave kërkojnë mbështetje financiare nga Qeveria

Kompanitë e mbeturinave kërkojnë mbështetje financiare nga Qeveria
 

Asociacioni i kompanive të Menaxhimit të Mbeturinave (PAMKOS) ka kërkuar mbështetje institucionale për kompanitë regjionale të mbeturinave.

Sipas njoftimit, për shkak të situatës me COVID-19 iu është vështirësuar gjendja ekonomike dhe qytetarët u kanë mbetur borxh me dhjetëra miliona euro.