Arbëri

Gjykatësi shqiptar Dvorani nderohet nga Departamenti i Shtetit të SHBA-së me çmim ndërkombëtar

Gjykatësi shqiptar Dvorani nderohet nga Departamenti i Shtetit të SHBA-së me çmim ndërkombëtar
 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë vlerësuar me një çmim ndërkombëtar juristin dhe gjykatësin shqiptar Ardian Dvorani me motivacionin për përkushtim kundër korrupsionit transparencës dhe llogaridhënies.

Në deklaratën e Sekretarit të Shtetit Anthony Blinken janë përmendur emrat e 12 personaliteteve nga e gjithë si pjesë të shpalljes së Çmimit Ndërkombëtar të Departamentit të Shtetit për Kampionët Kundër Korrupsionit.