Arbëri

Shaip Kamberi në Parlamentin e Serbisë pushtetin e Beogradit e quan autokrat dhe totalitar

Shaip Kamberi në Parlamentin e Serbisë pushtetin e Beogradit e quan autokrat dhe totalitar
 

Kuvendi i Serbisë sot, pas ekspozesë se Ana Bërnabiqit, mandatares për formimin e Qeverisë, ka vazhduar diskutimet në lidhje me zgjedhjen e qeverisë, ndërsa kryetari i Parlamentit, Ivica Daçiq ka paralajmëruar se, meqë janë paraparë pesë orë për këtë qëllim, e gjitha duhet të përfundojë rreth orës 20.00, kur kryeministrja do të duhej të bënte betimin, raportojnë mediat e Beogradit, transmeton Koha.net.

Për diskutim i pari është paraqitur shefi i Grupit Parlamentar “Lugina e Bashkuar – PAD (Stranka Demokratske Akcije – SDA) Sanxhaku”, Shaip Kamberi.