Arbëri

​IKD: Nga 117 persona të akuzuar në Kosovë për krime lufte, 62 shqiptarë

 

Edhe 21 vjet pas luftës, drejtësia ende nuk ka arritur që të japë një përgjigje në lidhje me krimet e luftës në Kosovë të kryera nga agresori serb.

Për 13 mijë personat e vrarë, 1600 të zhdukurit dhe dëmet e mëdha materiale, nga misioni i UNMIK-ut dhe EULEX-it janë 117 të akuzuar.