Arbëri

Fluks turistësh nga Kosova drejt bregdetit shqiptar

Fluks turistësh nga Kosova drejt bregdetit shqiptar
 

Turistët nga Kosova kanë vërshuar sot në mëngjes drejtë Shqipërisë për të kaluar fundjavën në bregdetin shqiptar dhe bëhet fjalë për mijëra makina dhe mijëra qytetarë.

Prefekti i Kukësit, Zenel Kuçana tha për ATSH se është dyfishuar numri i fluksit të turistëve në Morinë në krahasim me një javë më parë.