Sonte në Rubikon (2): Veton Surroi për blloqet politike, listat e tyre...

Sonte në Rubikon (2): Veton Surroi për blloqet politike, listat e tyre...

30 maj 2017 10:51

Sonte në Rubikon të KTV-së ndiqeni intervistën me shkrimtarin e publicistin Veton Surroi me fillim prej orës 21:00.

Si e sheh Surroi krijimin e blloqeve politike? Çka thotë për platformat dhe listat e tyre?

Për këto dhe më shumë, sonte në Rubikon prej orës 21:00 flet publicisti e shkrimtari Veton Surroi.

Rubikon kalohet ekskluzivisht vetëm në Kohavision.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme