Arbëri

Kryetari i Prishtinës shpërfill ftesën për të debatuar për ndërtimet në Badovc

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Grupi për Mbrojtjen e Liqenit të Badovcit, ka bërë të ditur se ka dështuar përpjekja për organizimin e debatit me kryetarin e komunës, Shpend Ahmeti dhe ministrin e Mjedisit, Fatmir Matoshi.

Sipas njoftimit, kryetari Ahmeti nuk i është përgjigjur ftesës së tyre, derisa ministri Matoshi e ka konfirmuar pjesëmarrjen në debat.