Arbëri

Komuna e Prishtinës publikon dokumentacionin rreth lagjes së planifikuar për t’u ndërtuar në Badoc

Komuna e Prishtinës publikon dokumentacionin rreth lagjes së planifikuar për t’u ndërtuar në Badoc

Komuna e Prishtinës ka publikuar dokumentet në lidhje me ndërtimin në afërsi të Badocit.

Përmes një postimi në Facebook, Komuna thotë se këtë veprim po e bën me qëllim të mënjanimit të keqinterpretimeve të paqëllimshme dhe të qëllimshme.