Arbëri

KEK-u realizon mbi 160 milionë euro të hyra, thotë se ka thëngjill deri në marsin e ardhshëm

 

Mbi 160 milionë euro janë të hyrat e Korporatës Energjetike të Kosovës për vitin 2019. Nga kjo shumë, vetëm prej eksportit të energjisë elektrike janë realizuar 20 milionë euro.

Drejtori menaxhues i KEK-ut, Njazi Thaçi, ka thënë se këto rezultate janë arritur falë punës dhe përkushtimit në të gjitha njësitë gjeneruese, raporton KTV.