Arbëri

Familje nga Durrësi strehohen në gjimnazin “Gjon Buzuku” në Prizren, aty s’ka kushte për jetesë

Ka tri ditë që rreth 120 qytetarë të ardhur nga Durrësi kanë gjetur strehim në gjimnazin “Gjon Buzuku” në Prizren. Ata thonë se erdhën pa asnjë procedurë verifikimi në Kosovë, por fatkeqësisht, në vendin ku u strehuan, mungojnë kushtet elementare.

Nga paniku dhe tronditja, personat këtu kanë hasur edhe në mosmarrëveshje, të cilat shpesh ishte e vështirë të menaxhoheshin, raporton KTV.