Arbëri

MASHT: Largimin nga ENQA e kuptuam përmes mediave, kërkuam informacion zyrtar

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë thotë se e ka pranuar me shqetësim lajmin se Asociacioni Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë (ENQA), ka konstatuar që Agjencia Kosovare e Akreditimit nuk i përmbushë rregullat evropiane për të qenë pjesë e Asociacionit dhe si e tillë nuk mund të jetë pjesë e ENQA-s.

ENQA përjashton Agjencinë e Kosovës për Akreditim