Agjencia e Punësimit do drejtohet nga ish-këshilltari i Abrashit

Agjencia e Punësimit do drejtohet nga ish-këshilltari i Abrashit

12 maj 2017 19:47

Ka nis punën Agjencia Shtetërore e Punësimit, e cila do të jetë në kuadër të Ministrisë së Punës.

Kjo agjenci ka traget, thirrjen online në aplikimin e të rinjve për vende pune. 549 vend pune aktualisht janë prezantuar si të reja, në ueb-in aprk.rks-gov.net e cili u lëshua sot për çka ministri Arban Abrashi, beson se do të ketë një rol të madh dhe do të ketë një qasje më të sigurt e të papunëve karshi kësaj sfide.

Strategjia është përkrahur nga Ministria e Jashtme e Finlandës dhe USAID-i, i cili theksuar se kjo është një rezultat i punës shumëvjeçare.


Agjencia e Punësimit do drejtohet nga ish... by kohanet

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme