Mustafa: Pasuritë e përvetësuara në rrugë jolegale duhet t’i kthehen shtetit Foto: Koha

Mustafa: Pasuritë e përvetësuara në rrugë jolegale duhet t’i kthehen shtetit

23 August 2019 08:39

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Rrustem Mustafa ka thënë se procesi i vendosjes së rendit dhe ligjit në vendin tonë, gradualisht, por sigurt, duhet të shndërrohet në prioritetin numër një, të shoqërisë, shtetit dhe institucioneve.

Ai ka shkruar në Facebook se në vendin tonë secila pasuri, duhet të dihet kujt i përket, si është fituar.

“E gjithë masa pasurore apo asetet e përvetësuara/uzurpuara në rrugë jolegale duhet t’i kthehen shtetit. Procesi i vendosjes së rendit dhe ligjit në vendin tonë, gradualisht, por sigurt, duhet të shëndrrohet në prioritetin numër një, të shoqërisë, shtetit dhe institucioneve”, ka shkruar ai.

Sipas Mustafës, duhet dhe mundemi të bëjmë një angazhim të suksesshëm të luftës kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit si hapi i parë, vendimtar, për zhvillim të qëndrueshëm ekonomik në vendin tonë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

beki30/08/2019 13:16

ktheja ti i pari se ke bo pare boll remiii,

Shto koment

Të ngjashme