Si do të duket vija e bregut të liqenit të Shkodrës

Si do të duket vija e bregut të liqenit të Shkodrës

21 August 2019 12:33

Bregu i liqenit të Shkodrës nga Shiroka deri në Zogaj, sipas pamjeve të publikuara nga kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, do të ndryshojë rrënjësisht.

“Së shpejti… Ja se si do të transformohet vija e liqenit të Shkodrës nga Shiroka, ku ka nisur faza e parë e këtij projekti, e deri në Zogaj. Pēr këtë projekt, Qeveria Shqiptare ka siguruar një financim të Bankës Europiane për Rindërtim e Zhvillim dhe Komisionit Europian”.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme