Faktorët që po ndikojnë në dëmtimin e pyjeve në Shqipëri

Faktorët që po ndikojnë në dëmtimin e pyjeve në Shqipëri

11 August 2019 22:15

Zjarret, dëmtimet dhe keqmenaxhimi po sjellin pasoja të mëdha në pyje në Shqipëri.

Raportet zyrtare flasin vit pas viti për ulje të sipërfaqeve pyjore ndërkohë që në strukturat e menaxhimit të pyjeve qeveritë vendore kanë punësuar militiantë partiakë duke thelluar pasojat, transmeton Zëri i Amerikës.

Qarku i Gjirokastrës është ndër më të prekurit nda dëmtimet ku ditët e fundit vatra të mëdha pyjore po përfshihen edhe nga zjarret.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme