Laguna e Nartës, “Shtëpia e Flamingove”

Laguna e Nartës, “Shtëpia e Flamingove”

15 June 2019 23:48

Laguna e Nartës në Vlorë njihet në Shqipëri si “Shtëpia e Flamingove”.

Sipas biologëve, kolonitë e mëdha të këtyre zogjve këtë vit kanë ngritur fole duke iu shtuar pasurisë natyrore të zonës dhe duke tërhequr edhe turistë që vijnë të vëzhgojnë faunën ujore./zëriiamerikës

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme