Ismail dhe Helena Kadare takohen me fëmijët jetimë

Ismail dhe Helena Kadare takohen me fëmijët jetimë

20 May 2019 15:11

Sot në Shqipëri shënohet Dita Kombëtare e Fëmijëve Jetimë. Në këtë kuadër, më herët presidenti Ilir Meta bëri apel për të treguar më shumë përgjegjshmëri për integrimin e jetimëve, edukimin e arsimimin e tyre.

Me këtë rast edhe Ismail Kadare dhe Helena Kadare kanë organizuar një takim me disa fëmijë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme