Ngjallen dyshime se fotografia që e publikoi Brovina është skenë e një filmi pornografik

Ngjallen dyshime se fotografia që e publikoi Brovina është skenë e një filmi pornografik

16 May 2019 20:05

Pak orë pas publikimit të një fotografie nga deputetja Flora Brovina, e cila pretendonte se është një akt i dhunimit të një gruaje shqiptare nga forcat serbe në Kosovë, janë ngjallur dyshime të tjera.

Fotografi të kësaj skene ka kohë që qarkullojnë në internet si pamje të një filmi pornografik.

Kjo ka ngjallur dilema për të cilat tash për tash askush nuk jep sqarime. Koha.net ka provuar të vë kontakt me Flora Brovinën, por ajo nuk është lajmëruar në telefon.

 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Dafina Eshrefi17/05/2019 10:27

Sigurisht që sjan skena të një filmi pornografik. Jan skena të një realiteti të tmerrshëm dhe të harruar!

Shto koment

Të ngjashme