Gazetarët protestojnë kundër censurës në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit Foto: Koha

Gazetarët protestojnë kundër censurës në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit

03 maj 2017 13:39

Gazetarët nuk duhet dhe nuk guxojnë të censurohen dhe se sistemi i drejtësisë në Kosovë duhet të punojë më shumë në zbardhjen e rasteve kur gazetarët kërcënohen, shantazhohen dhe sulmohen.

Kështu u tha në një aksion protestues para objektit kryesor të Qeverisë, në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit, organizuar nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, së bashku me Këshillin e Medieve të Shkruara të Kosovës, të përkrahur dhe nga organizata të tjera të shoqërisë civile, raporton KTV.

Po ashtu u bë thirrje edhe për ndalimin e lajmeve të rreme duke u shpërndarë doracakë nga Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme