Ish-kryeshefi thotë se shkatërrimi i PTK-së ka qenë i planifikuar

Ish-kryeshefi thotë se shkatërrimi i PTK-së ka qenë i planifikuar

23 April 2019 22:48

Ish kryeshefi i PTK-së, Shyqyri Haxha, ka thënë se rënia e PTK-së ka qenë e planifikuar.

“Unë e kam marrë PTK-në në vitin 2008, ku ka qenë një kompani në rënie, ka qenë e minuar që të dështojë e të shkatërrohet. Vendime të dëmshme e qasje joprofesionale kanë bërë që të jetë ku është sot. Është e vështirë të thuhet, por rënia ka qenë e planifikuar”, ka thënë ai, në një intervistë në televizionin publik.

Ai ka thënë se gjatë kohës së tij, PTK ka shënuar ngritje, kurse ditën që ka dalë prapë ka nisur rënia.

Komentet

Kojshija24/04/2019 14:22

Pikerisht Shyqyri Haxha ka qene ai qe ka "standardizuar" keqmenaxhimin dhe nepotizmin ne PTK. Eshte i sakt fakti se ka pasur ngritje gjat kohes se tij, behet fjale per ngritje te vendeve te punes te familjareve, miqeve, antareve partiak etj.

Shto koment

Të ngjashme