Dëshmitarët rrëfejnë ditët e para të bombardimeve të NATO-s

Dëshmitarët rrëfejnë ditët e para të bombardimeve të NATO-s

12 April 2019 16:34

Ndryshe nga viktimat e tjera të luftës të shkaktuara nga represioni serb, viktimat nga bombardimet e NATO-s kurrë nuk morën vëmendjen e duhur.

A ishin gabimet e NATO-s teknike, a u përdorën civilët shqiptarë nga ushtria serbe si mburojë e gjallë apo dikush nga zyrtarët e shteteve të Aleancës tradhtoi misionin duke e rrjedhë informacionin te ushtria serbe?

Flasin dëshmitarët, ushtarakët dhe zyrtarë të NATO-s.

Për këto në sonte në Cosmo në ora 21:00.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme